Ruimte, Rust en Privacy in de Algarve

Buiten

Casa Jacaranda staat vrij op 2200 m2 grond. Hierop is door de eigenaar een mooie tropisiche tuin aangelegd met een kleine boomgaard van lokale fruitbomen. Deze tuin is ommuurd en geheel voor u prive.

Ideaal voor kinderen is het grote grasveld wat rond het zwembad ligt. Het royale zwembad is 12×5 meter en is omgeven door een terras met ligbedden en parasols.

Verspreidt door de tuin en rond het huis zijn diverse terrassen aangelegd waar altijd wel een rustig plekje in de schaduw te vinden is.

Indeling Binnen

Casa Jacaranda beschikt over een royale huiskamer met open haard en een heerlijke bank om in weg te zakken met een glaasje wijn. Verder is er voor de liefhebber een televisie met alle Nederlandse zenders via de satelliet en gratis internet via de WIFI.

De gezellige keuken is voorzien van alle apparatuur zoals een gasfornuis en -oven, magnetron, koffiezetapparaat, afwas- en wasmachine.

Het huis heeft 3 slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien een badkamer en suite met ligbad. Net als de woonkamer is ook iedere slaapkamer voorzien van een airconditioning.

Foto Galerie